tisdag 12 april 2011

Underbara twitter!

Detta har varit dagen då jag missade tweetupen #merkateder, jag fick istället följa den på Twitter när jag satt på tåget till Göteborg.
Men detta är dagen som allt gick åt skogen, men hur illa det än blev löste sig allt till det bästa. På morgonen när jag som bäst höll på att packa föll glaset ut ur glasögonen. Det fanns inte tid att besöka optikern just då. Tågresan till Stockholm gick ovanligt smärtfritt. Kanske för att SJ upptäckt att vintern är slut? Men på Centralen pajade vår rullstol. Jag har ingen möjlighet att laga den själv men inser att cykelverkstad borde kanske kunna hjälpa mig. Men då jag inte bott i människobyn på över tjugo år känner jag inte till var de finns längre. Dessutom var jag stressad av de trasiga glasögonen som skulle behöva fixas och tiden var knapp innan tåget till Götet skulle av gå.
Så vad att göra? Jag skriver ett fumligt tweet med tummen på min ZTE

Det tar inte lång stund förrän det sprutar in förslag och glada tillrop.


Jag följer Rickard Wolraths tweet och hittar den underbara lilla cykelverkstan där reparatören snabbt åtgärdar den havererade rullstolen. I morgon blir det en Reco och den kommer vara positiv vill jag lova.
Glasögonen blev lagade strax därefter av en vänlig optiker och tåget han vi med. Underbara människor! Underbara Twitter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer som inte handlar om inlägget raderas. Du är själv ansvarig för vad du skriver.